AZ RU EN WEBMAIL
Xəbərlər
01.06.2020

ATU-nun Tələbə Həmkarlar İttifaqı komitəsi tərəfindən təşkil olunan "ATU-90" online bacarıq müsabiqəsinin 2-ci turu yekunlaşıb.

Müxtəlif kateqoriyalar üzrə qaliblər seçilib. "Ən yaxşı əl işi (kompozisya) " kateqoriyasının qalibi Sonaxanım Şirinova, "Ən yaxşı şeir yazma" kateqoriyasının qalibi Firəngiz Əzizova, "Ən yaxşı məqalə yazma" kateqoriyasının qalibi Amaliya Sədrətdinli, "Ən yaxşı rəsm əsəri" kateqoriyasının qalibi Nərgiz Baxşıyeva, "Ən yaxşı videoçarx" kateqoriyasının qalibi Qəmbər İsmayılov, "kreativ işlər" başlığı altında qaliblər Heybətova Həcər və Ağaəli İskəndərov qalib olublar. Onların hər birini təbrik edirik!

#ATU90 #ATU #AzərbaycanTibbUniversiteti #THİK

FAYDALI LİNKLƏR
Azərbaycan Respublikası Səhiyyə Nazirliyi Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyi Tələbə Qəbulu Üzrə Dövlət Komissiyası Virtual Qarabağ
KLİNİKALAR