AZ RU EN WEBMAIL
17.06.2021
17 iyun - Tibb İşçiləri Günüdür

Özümüzü narahat hiss edən kimi onlara üz tuturuq. Ən çətin anlarda, ağır və ağrılı günlərdə də həkimlərin qəbuluna gedirik. Gecə, ya gündüz olmasından asılı olmayaraq bizi dinləyən, müalicə edən, sağaldan loğmanlarımızın - tibb işçilərinin bu gün peşə bayramıdır.

Son dövrlər hər birimiz üçün olduğu kimi, tibb işçiləri üçün də ağır keçdi. Əvvəlcə pandemiya, sonra isə Vətən müharibəsində həkimlərin hansı fədakarlıq və cəsarət nümayiş etdirdiyinin şahidi olduq.

Azərbaycan Tibb Universitetinin bütün tibb işçiləri başda olmaqla, hər birinizi peşə bayramı münasibətilə təbrik edirik!
Hörmətli həkimlərimizi, feldşerlərimizi, gələcəyin həkimi olacaq tələbələrimizi, ölkəmizdə səhiyyə və tibb elmi sahəsində çalışan hər kəsi təbrik edir, bu müqəddəs və şərəfli peşənizin icrasında sizə uğurlar arzulayırıq!

FAYDALI LİNKLƏR
Azərbaycan Respublikası Səhiyyə Nazirliyi Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyi Tələbə Qəbulu Üzrə Dövlət Komissiyası Virtual Qarabağ
KLİNİKALAR
Rektora Yazın Elektron Universitet Online Kitabxana Xarici tələbələr üçün Əlaqə Saytın xəritəsi Təbib qəzeti Tələbələr üçün test bankı